Seurasiirrot

Mikäli harrastaja vaihtaa seuraa kesken lisenssikauden, tulee tehdä seurasiirto. Seurasiirroissa noudatetaan SCL:n seurasiirtomääräyksiä. Seurasiirtomääräysten mukaisesti uuden seuran on pyydettävä cheerleaderin siirron vahvistamista kirjallisesti kokonaisuudessaan täytetyllä liiton omalla siirtolomakkeella SCL:ltä. Täytetty seurasiirtolomake ja kuitti maksetusta seurasiirtomaksusta tulee toimittaa SCL:n toimistolle joko postitse osoitteeseen Radiokatu 20, 00240 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen office(a)scl.fi.

Seurasiirtomaksu
Seurasiirtomaksun suuruus määräytyy vanhan joukkueen kilpailutason mukaan. Mikäli vanha joukkue on kilpaillut edellisellä tai kuluvalla kaudella SM-tasolla, kyseessä on A-tason seurasiirto. Muussa tapauksessa kyseessä on B-tason seurasiirto.

A-tason siirtomaksu: 30 euroa
B-tason siirtomaksu: 20 euroa

Siirtomaksun suorittaminen
Suomen Cheerleadingliitto ry, LähiTapiola FI03 3636 3010 7500 99.
Tekstikenttään siirtyjän nimi ja mistä seurasta siirtyy mihin seuraan.

Seurasiirtomääräyksistä vapaa cheerleader
Siirtomääräyksistä vapaalla cheerleaderilla tarkoitetaan cheerleaderiä, joka saa vapaasti siirtyä toiseen seuraan. Cheerleader, joka ei ole voimassaolevan kilpailutoimintaan oikeuttavan SCL:n lisenssin haltija tai joka siirtymisvuonna täyttää enintään 11 vuotta, on vapaa siirtymään toiseen seuraan.

Seuraa vaihtava valmentaja
Mikäli henkilö jatkaa ainoastaan valmentamista siirtyessään uuteen seuraan, hän on ns. valmentajastatuksella, eikä hänestä tarvitse tehdä siirtoa. Kun kyseessä on edelleen lajia urheilijana jatkava cheerleader, joka lisäksi myös valmentaa uudessa seurassa, hänestä tehdään normaali siirtoilmoitus ja maksetaan siirtomaksu.

Suomen Cheerleadingliiton seurasiirtomääräykset 2017

Eettinen ohjeistus

Seurasiirtolomake