Aikuisten Classic camp

Aika 11.-13.8.2017
Paikka Kisakeskus
Hinta 170 euroa

Ilmoittaudu mukaan leirille 30.6.2017 mennessä

Ilmoittaudu Classic Campille tästä

Aikuisten Classic camp tarjoaa cheerleadingin kasvavalle aikuisharrastajakunnalle oman syyskauden starttileirin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat kaiken tasoiset miehet ja naiset, niin lajin vasta-aloittaneet cheerleaderit kuin lajin monivuotiset harrastajatkin. Leirille voi ilmoittautua joko joukkueena, stunttiryhmänä tai yksilöinä.

Jäsenseurojen kokeneet valmentajat opettavat leirin aikana kaikkia cheerleadingin osa-alueita: akrobatiaa, stuntteja, tanssia, hyppyjä ja pyramideja. Vapaa-aikana uidaan, tutustutaan muihin leiriläisiin ja nautitaan hyvästä seurasta ja ruuasta Kisakeskuksen kauniissa luonnonympäristössä. Lajiharjoitusten lisäksi leirillä järjestetään myös muuta hauskaa ohjelmaa kuten. saunomista ja leiriolympialaiset. Osallistujille annetaan parhaat eväät henkilökohtaisten taitojen päivitykseen syyskautta varten.

Classic –campilla kaikki harrastajat pääsevät tutustumaan muiden seurojen harrastajiin ja  harjoittelemaan uusia lajitaitoja syyskautta varten osaavassa valmennuksessa.