Liittyminen

Suomen Cheerleadingliiton jäseneksi voi liittyä suomalainen urheiluseura, jolla on cheerleading-toimintaa ja cheerleader-jäseniä. Liittyvän seuran tulee olla rekisteröity yhdistys. Suomen Cheerleadingliitto toimii lajin harrastajien valtakunnallisena yhdyselimenä, edistää lajin tunnettuutta ja ajaa jäsenseurojen etuja.

Mitä liittyminen maksaa ja kuinka jäsenyyttä haetaan?

Liittymisen yhteydessä maksetaan liittokokouksen vuosittain vahvistama liittymismaksu, 200 € (vuonna 2017). Vuoden aikana jäsenyhdistyksiltä peritään vuosittainen SCL:n jäsenmaksu. Jäsenyhdistyksen jäsenmaksu on 5 €/jäsenseuran jäsen vuonna 2017.  Minimi jäsenmaksu on 200 € ja maksimi jäsenmaksu on 4000 € vuonna 2017. Lisäksi yhdistyksen jokaisen kilpailuihin osallistuvan cheerleader-jäsenen tulee ostaa Suomen Cheerleadingliiton lisenssi vuosittain. Harrastajille, jotka eivät osallistu kilpailutoimintaan, on tarjolla vapaaehtoinen harrastevakuutus.

Jäsenyyttä haetaan lähettämällä täytetty liittymiskaavake, kopio yhdistysrekisteriotteesta sekä kuitti maksetusta liittymismaksusta toimistolle sähköpostitse osoitteeseen office@scl.fi. Tilaa liittymiskaavake jo tänään!

Ota yhteyttä, tilaa liittymiskaavake ja liity heti!

Suomen Cheerleadingliitto
office(a)scl.fi
050 525 5705

Suomen Cheerleadingliiton jäseneksi liittyminen tuo mukanaan useita palveluita, joihin vain jäsenseurat ovat oikeutettuja:

Lisää osaamista ja virikkeitä seuran valmentajille!

SCL:n valmentajakoulutusjärjestelmä on moniportainen ja tarjoaa mahdollisuuden parantaa seuran ohjaajien taitotasoa aina aloittelevasta ohjaajasta huippu-urheiluvalmentajaksi saakka.
Lue lisää koulutuksista

Harrastajat leireilemään!

SCL järjestää lajitaitoleirejä jäsenilleen ympäri vuoden, eri puolilla Suomea. Tervetuloa kartuttamaan lajitaitoja ja tutustumaan cheerleadingiin koko joukkueen voimin, stunttiryhmänä tai yksilönä!
Lue lisää lajitaitoleireistä

Kiinnostaako kilpaileminen?

SCL:n jäsenenä joukkueenne voi aloittaa kilpailutoiminnan omalle tasollenne sopivissa kilpailuissa.
Lue lisää kilpailutoiminnasta

Apua toiminnan pyörittämiseen?

Kuulumalla Suomen Cheerleadingliittoon saatte seurallenne apua ja työkaluja oman seuratoiminnan kehittämiseen sekä lajin turvalliseen harjoittamiseen omassa seurassa. Olipa seuranne aivan uusi, vasta perustettu lajiseura tai vaikkapa suuren monilajiseuran uusin alajaosto, Suomen Cheerleadingliitto tarjoaa hyödyllisiä koulutuksia ja apua toimintanne kehittämiseen.